Fysioterapi, massage og fodterapi

Vasegårdens Klinikker tilbyder både fysioterapi, massage og fodterapi mandage/tirsdage/torsdage. Husk tidsbestilling. Medbring venligst sygesikringskort til alle behandlinger og håndklæde/lagen ved tid hos fysioterapeuten.

Vi tilbyder alle former for fodterapi, dog undtaget ganganalyser og fremstilling af indlægssåler, som foregår i Vasegårdens Klinikker i Fredericia.

Vi er statsautoriserede, hvorfor du efter lægehenvisning kan opnå tilskud fra Den offentlige Sygesikring til f.eks. diabetes- og bøjlebehandling.

Tidsbestilling på tlf. 7592 3433 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priser fysioterapi

Første konsultation
kr. 280,85 + 25,00

Normal behandling
kr. 178,57 + 25,00

Holdtræning:
Kr. varierende

Danmark tilskud

Første konsultation
Kr. 133,00

Normal behandling
Kr.   88,00

Holdtræning
Kr.   50 % af egenbetaling dog max kr. 59,00 pr. gang

Priser massage

Massage 30 min
kr. 300


Vi har aftale med de fleste sundhedsforsikringer, kontakt din sundhedsforsikring eller os, hvis du har spørgsmål.
Afbud senest dagen før kl. 18:00 ellers afregnes gebyr på kr. 160,00.

Fodbehandling

En almindelig fodbehandling vil begynde med klipning af dine negle, som efterfølgende slibes og tilrettes, dernæst beskæres eventuelle hårdhuds-dannelser og ligtorne, og der afsluttes med creme, som masseres ind i din hud.
Vi behandler og vejleder også i hud- og neglelidelser som eksempelvis betændelse, psoriasis, eksem, svamp og nedgroede negle, der på forskellig vis kan give dig smerter og gener.

Priser fodbehandling

Journaloptagelse (første gang)  kr. 100
Fodbehandling alm kr. 435
Fodbehandling kompliceret kr. 495
Spray vorter kr. 220
Diabetes/bøjler/arvæv/gigt overenskomsttakst

Både fysioterapeuter og fodterapeuter tilbyder behandlinger i eget hjem, på virksomheder, på plejehjem, sygehuse, institutioner mm.