Skip to main content

Statsaut. fodterapeut Charlotte Midtgaard

BOOKING

Kun efter aftale. Du kan ringe på 7592 3433 og vælge ”fodterapeut Charlotte Midtgaard”, når du møder vores omstilling. Du er også velkommen til at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk altid at medbringe sygesikringskort. Betaling kan foretages ved mobilpay, bankoverførsel eller kontant.

Bestilt tid, der ikke benyttes betales som almindelig behandling, såfremt afbud ikke har fundet sted senest dagen før kl. 18:00.

Ydelser

Fodbehandling
En almindelig fodbehandling vil begynde med klipning af dine negle, som efterfølgende slibes og tilrettes, dernæst beskæres eventuelle hårdhudsdannelser og ligtorne, og der afsluttes med creme, som masseres ind i din hud. Jeg behandler og vejleder også i hud- og neglelidelser som eksempelvis betændelse, psoriasis, eksem, svamp og nedgroede negle, der på forskellig vis kan give dig smerter og gener.

Bøjlebehandling
Nedgroede negle kan skære ind i huden med smerter og evt. betændelse til følge. I nogle tilfælde kan du få en ekstrem nydannelse af hud i det område, hvor neglen gror ned. Det er meget smertefuldt og skal under behandling så hurtigt som muligt. Jo før bøjlebehandlingen af din nedgroede negl påbegyndes, jo kortere bliver behandlingstiden. Fodterapeuten fremstiller ofte bøjlen ved hjælp af en metaltråd eller en plastikplade, der løfter neglesiderne på den nedgroede negl fri af neglefalsene.

Ganganalyse
En ganganalyse indledes med en lang række statiske og funktionelle led- og muskeltests og observationer, hvor der er fokus på, hvad der hindrer dig i at udføre en bevægelse hensigtsmæssigt og smertefrit.

Analysen synliggør, hvordan din fod og resten af kroppen er ”skruet sammen”, altså hvilke ”mursten” er der brugt til at bygge dig med. Er der skævheder i benlængde, bagfod og forfod, kan disse nemlig med stor sandsynlighed være medvirkende årsag til de skader og smerter, som du oplever ved bevægelse.

Indlægssåler
Ganganalysen vil synliggøre, om du har skævheder i benlængde, bagfod og forfod. Er det tilfældet vil en indlægssål bidrage til at ”stille dit fundament i vatter”. Jeg fremstiller sålerne individuelt og med muskel-optrænende og stimulerende egenskaber efter vacuum-aftryk. I særlige tilfælde anbefaler jeg støttende indlægssåler efter gipsafstøbning.

TILSKUD

Sygeforsikring danmark
Fodbehandling m.m.: Klik her
Indlægssåler: Klik her

Regionstilskud
Du kan efter lægehenvisning få tilskud til behandling hos statsaut. fodterapeut, hvis du har:

 • Sukkersyge, som har afledt behov for fodbehandling
 • Nedgroede tånegle
 • Arvæv som følge af strålebehandling for fodvorter
 • Svær leddegigt

Hvis du er lægehenvist med diabetes, skal fodterapeuten hvert år foretage en vurdering af dine fødder, en såkaldt fodstatus.

Du kan læse mere om tilskud til fodterapi på Sundhed.dk: Klik her

PRISER 2024

 • Fodbehandling alm:
  kr. 500,00
 • Fodbehandling kompliceret:
  kr. 600,00
 • Spraybehandling af vorter:
  Overenskomsttakst
 • Bøjlebehandling:
  Overenskomsttakst
 • Journaloptag (kun første gang):
  kr. 100,00
 • Footscan- og gang-analyse:
  kr. 1.675,00
 • Indlægssåler:
  kr. 1.475,00